«اندیشیدن سخت است بنابراین تنها عده کمیتفکر میکنند»
در پایین نوشتهای در خصوص رخدادهای عجیب و تاسفآور دیماه (ترور قاسم سلیمانی و هدف گرفته شدن هواپیمای اوکراینی) با فردی در خصوص علل و ریشه اتفاقات بحث میکردم. جایی در بین سخنانش حرفی زد که مضمونش این بود که من و امثال من فریبخورده رسانههای بیگانه نظیر بیبیسی هستیم و نمیتوانیم حقایق والای ممکلت مقتدر و در حال شکوفایی ایران را درک کنیم.
من در حالی که نتوانستم جلوی تعجب خود را از شنیدن این حرف بگیرم با ارائه چند مثال از صدا و سیمای ملی (بخوانید میلی) و مقایسه آن با اخبار همان نهاد در زمانهای دیگر تلاش کردم به او بفهمانم که آنقدر آش شور شده و آنقدر دم خروس بیرون زده که لازم نیست به بیبیسی یا... پناه برید تا به نتایج مشابه من در مورد وضعیت مملکت برسید. شما اگر فقط حافظه خوب و نگاه انتقادی به مسائل داشته باشید و اخبار صدا و سیمای خودمان را دنبال کنید آنقدر تناقض و افشاگریهای ناخواسته خواهید دید که نیازی به رادیوی بیگانه ندارید.
در تایید حرفهای خودم مثالی باز هم از رخدادهای دیماه ۹۸ میآورم:
عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان گفت: ۹۰ نفر از نمایندگان فعلی مجلس از سوی هیاتهای نظارت رد صلاحیت شدند. ایرنا
خب، اسفندماه ۱۳۹۸ انتخابات مجلس است و نمایندگان جدید در اواسط یا اواخر تابستان ۹۹ جایگزین خواهند شد (زمان دقیق را نمیدانم، راستش علاقهای هم به دانستنش ندارم!). سوال اساسی: تکلیف قوانینی که در این مدت توسط یا با تاثیرگذاری این ۹۰ نماینده رد صلاحیت شده تصویب یا رد میشوند چیست؟؟؟ اگر صلاحیت ندارند پس از هم اکنون و حتی قبلتر صلاحیت نداشتهاند، نه اینکه از تابستان ۹۹ فاقد صلاحیت شوند.
فهمیدن این پارادوکس آیا نیاز به گوش دادن به رادیوی بیبیسی دارد؟ آیا نیاز است تا به تحلیلهای رسانههای بیگانه گوش داد تا به عمق فاجعه این وضع خندهدار/ گریهدار پی برد؟
نه برادر/ خواهر گرامی، دم خروس زده بیرون. بدجور هم زده بیرون. و این فقط یکی از هزاران مثال زنده و پیش چشم است.
باشد که انشاءالله به عقلانیت باز گردیم.
علی حسینزاده
باز نشر این مطالب با ذکر منبع آزاد است.